PISTI BŰVÉSZ
 
 
 
Magamról
Giczi Istvn

      Fiatalon ismerkedtem meg a kártyával és a kártya játékokkal. A játék különösebben nem foglalkoztatott, viszont a különleges kártya keverések és emelések mindig elkápráztattak.  Elkezdtem megtanulni és kigyakorolni  ezekeket. Miközben felcseperdttem, megismekedttem bűvészekel és általuk a bűvészettel is.Polgári foglalkozásom mellett a későbbiekben is folyamatosan bűvészkedtem. A sok gyakorlás és amatőr fellépéseim sikereinek hatására, valamint ismerőseim biztatására 1984-ben hivatásos bűvész vizsgát tettem az Állami Artistaképző Intézetben. Belföldi fellépéseim mellett számos külföldi versenyen vettem részt az évek során, ahonnan manipulációs első helyezettel vagy fődíjjal érkeztem haza. Idő közben a "gyermek bűvészet professzora " címet is elnyertem.
Az utóbbi 10 évben gyermekeim hatására inkább a gyermekműsoraimat helyeztem előtérbe, holott szakmán belül manipulációs vagyis kézügyességi bűvészként ismertek meg.

      1995-ben Ánes lányom is hivatásos bűvész lett, így már kettesbe jártuk az országot-világot. 1996-óta a szakma elismeréseként több nemzetközi verseny zsüritagjának kértek fel. Azóta is számos hazai és külföldi versenyre hívtak és hívnak, hogy a színpad másik oldalán képviseljem a magyar bűvészeket és szakmai felkészültségemmel segítsem az új generáció fejlődését.
Tanítani csak kivételes estben szoktam, hiszen szakmán belül bármelyik kezdő bűvész kérdéssel fordul hozzám szívesen segítek a fejlődésében ,de az oktatást másra hagyom.
Jelenleg is több tanítványom ér el sikereket belföldi és nemzetközi versenyeken és válik gyermek édeklődőből felnőtt jól képzett hivatásos bűvűsszű.

Oldalaim böngészéséhez jó szórakozát kívánok!